Ik weet welke kant ik op wil. Denk ik…

Met wie zou ik daar over kunnen sparren?

Om verder te komen, moet je keuzes maken. En je eraan houden, hoe moeilijk ook. Ik word enthousiast als we samen het probleem helder krijgen en bekijken welke richting het beste past. Daarna kiezen we wat ervoor nodig is om in de gekozen richting met elkaar en met plezier progressie te boeken, en te blijven boeken: dag in, dag uit, met de hele organisatie

Met een gedragen en onderbouwde keuze voor de best passende oplossing ben je er alleen nog niet. De kneep zit ‘m in de uitvoering ervan. Strategie is immers mensenwerk. De handen uit de mouwen!

Hoe kan ik helpen?

“Hij was niet bang voor moeilijkheden. Wat hem angst aanjaagde, was de verplichting om een pad te kiezen. Door één pad te kiezen, zou hij de andere moeten verlaten.”

Paolo Coelho – De alchemist (1988).

Hallo, ik ben Mercato

Ik ben Rutger Hondelink en ik geloof dat we er zijn om elkaar blijvend vooruit te helpen – niet om ten koste van de ander te scoren. Dit principe vormt het startpunt van alles wat ik doe.

Ik zet mijn oprechte interesse, creatieve energie en analytisch vermogen in om je te helpen bij het maken van de best passende keuzes in jouw organisatie. Keuzes die ervoor zorgen dat het werk uiteindelijk gedaan wordt op een manier die beter is voor klanten of patiënten, medewerkers en leveranciers.

Elk dilemma is weer anders en wondermiddeltjes bestaan niet. Daarom geloof ik niet in prefab stappenplannen of dogmatische methodieken. Ik geloof wél in het stellen van de goede vragen om het echte probleem helder te krijgen. Dat is het startpunt voor de keuze van de best passende oplossing.

Ik bied je oprechte en persoonlijke begeleiding bij jouw vraagstukken op het gebied van strategie en succesvol samenwerken. Zodat je weer verder kan.

Mijn keuzes

In 2017 heb ik zelf een belangrijk besluit genomen: ik heb gekozen voor het ondernemerschap. Best spannend, maar – eerlijk gezegd en achteraf gezien – ook de best passende: die ondernemer zat er vanaf het begin al in.

Vanuit mijn academische opleiding bedrijfskunde, heb ik in verschillende rollen meer dan tien jaar ervaring opgedaan met inkopen/aanbesteden en contractmanagement. Dat zie je terug in de manier waarop ik keuzevraagstukken en samenwerken benader: ik kijk breed en naar het effect op de langere termijn.

Buiten Mercato kies ik voor gezelligheid met familie en vrienden, gezond leven en hard roeien. Ik woon met mijn gezin in Leiderdorp.

En de keuze voor de naam “Mercato”? Bel me, dan vertel ik je het verhaal.